Zatražite prezentaciju: info@topomatika.hr

 

 

Ovlašteni zastupnik za:

GOM optički trokoordinatni mjerni uređaji: 3D skeneri, fotogrametrija, analiza pomaka i deformacijaGeomagic programski paketi: reverzibilno inženjerstvo, 3D modeliranje, vizualizacija, osiguranje i kontrola kvaliteteVision engineeringHegewald & Peschke kidalice

ARAMIS for Education

 

GOM-ov edukacijski paket za ispitivanje materijala i komponenti

Osim paketa "ATOS for Education" za 3D skeniranje i kontrolu, GOM sada nudi i kompletni edukativni paket za područje ispitivanje materijala i komponenti. ARAMIS for Education također se koristi za nastavu u strukovnim školama, visokim učilištima i sveučilištima.

I ovaj GOM-ov paket sadrži, uz industrijski hardver i softver, potpuno razrađene laboratorijske testove i materijale za predavanja s detaljnim popratnim informacijama. Osim toga, oba edukacijska paketa uključuju kvalitetan softver za studente, praktičnu obuku za instruktore i stručnu podršku koju pružaju iskusni GOM-ovi inženjeri.

Sadržaj:

  • industrijski hardver ATOS Core
  • GOM Correlate softver
  • pripremljene laboratorijske vježbe
  • nastavni materijali s detaljnim popratnim informacijama
  • podrška:
    • stručna pomoć iskusnih inženjera
    • praktično osposobljavanje za instruktore

ATOS for Education

"ATOS for Education" je obrazovni paket za 3D skeniranje i kontrolu. Koristi se u raznim specijalističkim područjima i predmetima studija kako što su: mehatronika, strojarstvo, industrijsko mjeriteljstvo, dizajn i CAD / CAM. U tim specijalističkim područjima ATOS 3D skener se dokazao kao pouzdan i precizan mjerni sustav.

ARAMIS for Education

GOM-ov paket  "ARAMIS for Education" namijenjen je za nastavu i obuku u području ispitivanja materijala i komponenti. Aramis sustav se koristi u sljedećim predmetima studija i specijalističkih područja: znanost o materijalima/ ispitivanje materijala, strojarstvo / automobilska industrija, inženjering / mehatronika i metoda konačnih elemenata (FEM). ARAMIS je dokazano učinkovit mjerni sustav za ispitivanje materijala i komponenti.

Preuzmite svoj besplatni primjerak GOM "Education Starter Package" >>

(Molimo ispunite GOM-ov upitnik)

start paket
 
aramis edukacijski paket
 
 
 
 
topomatika logo