Besplatni inspekcijski softver:
Besplatno - programski paket GOM Inspect. Molimo,  ispunite upitnik

Uvodni seminari 2016:
Uvodni seminari GOM Inspect

 

Zatražite prezentaciju: info@topomatika.hr

 

 

Ovlašteni zastupnik za:

GOM optički trokoordinatni mjerni uređaji: 3D skeneri, fotogrametrija, analiza pomaka i deformacijaGeomagic programski paketi: reverzibilno inženjerstvo, 3D modeliranje, vizualizacija, osiguranje i kontrola kvaliteteVision engineeringHegewald & Peschke kidalice

13. FORMA TOOL specijalizirani sajam alatničarstva

 

Prvi put u Sloveniji predstavljamo automatizirane sustave ATOS Scanbox i ATOS Scanport . Posjetite naš izložbeni prostor u hali K, štand 08, na specijaliziranom međunarodnom sajmu alatničarstva:

 

13. FORMA TOOL strokovni sejem orodja, orodjarstva, stroji

21. - 24.04.2015. Celje, Slovenija

 

FORMA TOOL je najveći specijalizirani međunarodni sajam u regiji, koji se sa sajmovima PLAGKEM, LIVARSTVO i GRAF&PACK svake dvije godine održava na Celjskom sajmu.

TOPOMATIKA će u hali K, štand 8, predstaviti najnovije tehnologije renomiranih svjetskih proizvođača koje zastupamo u regiji

Posjetite sajam, dogovorite prezentaciju i saznajte kako naše inovativne tehnologije i 3D optička mjerenja mogu unaprijediti i Vaše poslovanje.

Molimo, javite nam se što prije ako ste zainteresirani za neki od proizvode u našoj ponudi kako bismo Vam osigurali prezentaciju i besplatnu ulanicu na sajam.

Kontaktirajte nas na:

info@topomatika.hr ili +385 1 349 6010

 

topomatika logo