Besplatni inspekcijski softver:
Besplatno - programski paket GOM Inspect. Molimo,  ispunite upitnik

 

 

 

 

GOM Education Award

 

GOM Education Award

 

Kreirajte inovativni laboratorijski eksperiment na temu optičkog 3D skeniranja

Pozivamo Vas da razvijete laboratorijske eksperimente na temu optičkog 3D skeniranja koji će učiniti zanimljivijim laboratorijske vježbe vašim kolegama studentima. Iskoristite GOM ATOS 3D skener i pripremite vlastite eksperimente! Međunarodni stručni žiri će ocijeniti sve prijavljene radove. Najbolji prijedlog će osvojiti 3.000 eura i mogućnosti umrežavanja s industrijskim čelnicima.

GOM Education Award je međunarodno natjecanje za studente tehničkih smjerova. Vaš laboratorijski eksperiment trebao bi pobuditi interes za 3D mjeriteljstvo, objasniti tehnologiju i pokazati primjenu. Iskoristite priliku i inspirirajte kolege studente da uče o novim aspektima optičkog 3D mjeriteljstva i koriste to znanje u novim aplikacijama.

Osim novčane nagrade, pobjednik dobiva pristup profesionalcima u industriji predstavljanjem svog rada predstavnicima renomiranih međunarodnih tvrtki na GOM 3D mjeriteljskoj konferenciji 2017 u Braunschweigu, Njemačka.

3D skeniranje postalo je industrijski standard za povratno inženjerstvo i osiguranje kvalitete. GOM ATOS 3D skener je industrijski optički trokoordinatni mjerni sustav visoke rezolucije. Velikom brzinom mjeri precizne 3D mjerne podatke, čime se poboljšava cjelokupni proizvodni lanac - od dizajna do proizvodnje i daljnjeg održavanja.

Rok za prijavu: 15. 6. 2017.

Krajnji rok za primanje materijala: 30. 6. 2017.

Pobjednik će dobiti obavijest mailom do 1. rujna 2017. godine.

Dodjela nagrada: u rujnu 2017. na GOM konferenciji o 3D mjeriteljstvu u Braunschweigu, u Njemačkoj.

Prijavite se već danas kako biste dobili pristup forumu za raspravu i primali sve informacije o slanju vaših laboratorijskih pokusa: ispunite obrazac za prijavu na službenoj GOM-ovoj stranici >>

U vezi prijave ili dodatnih informacija javite se na info@topomatika.hr ili nas nazovite na +385 1 3496 010.