Besplatni inspekcijski softver:
Besplatno - programski paket GOM Inspect. Molimo,  ispunite upitnik

Uvodni seminari 2018:
Uvodni seminari GOM Inspect

 

Zatražite prezentaciju: info@topomatika.hr

 

 

Ovlašteni zastupnik za:

GOM optički trokoordinatni mjerni uređaji: 3D skeneri, fotogrametrija, analiza pomaka i deformacijaGeomagic programski paketi: reverzibilno inženjerstvo, 3D modeliranje, vizualizacija, osiguranje i kontrola kvaliteteVision engineeringHegewald & Peschke kidalice

GOM konferencija 2017

 

Međunarodni forum 3D mjernih tehnologija - Prijenos znanja, razmjena iskustava i informacija, povezivanje svih koji drže korak s najnovijim zbivanjima u optičkim mjernim tehnikama:

    26. i 27. rujna 2017. / Braunschweig, Njemačka

Konferencija se održava na engleskom jeziku, u sjedištu GOM-a, u Braunschweigu.

I ove godine očekujemo uzbudljive susrete stručnjaka iz četrdesetak zemalja, prikaze najnovijih trendova 3D mjeriteljstva i zanimljiv program kao i na proteklim GOM Konferencijama.

Pogledajte kako je bilo na GOM konferenciji 2015:

O mjeriteljstvu u globalnoj industriji raspravljali su: Adidas, ESA, Škoda, Faurecia, ThyssenKrupp Steel, Pratt & Whitney, Aviadvigatel i drugi poznati proizvođači.

Rezervirajte datum u kalendaru još danas i uživajte pogodnosti prezentacija, radionica i demonstracija najboljih međunarodnih tvrtki uživo. Upoznajte izbliza, osobno, nove proizvode i rješenja optičke 3D tehnologije. GOM tim će prikazati svoje najmodernije sustave i programe. Partnerske tvrtke će podijeliti informacija o CAD / CAM i softverima za povratno inženjerstvo, high-speed kamerama i ispitivanju opreme i strojeva.

Predavači su stručnjaci iz poznatih industrijskih tvrtki koji na vlastitim zanimljivim primjerima pokazuju mogućnosti optičkih mjerenja. U pauzi između predavanja pogledajte sve mjerne sustave i razgovarajte s GOM razvojnim timom.

GOM konferencija daje ekskluzivni uvid u aktivnosti najboljih međunarodnih tvrtki. Uz dnevni program i večernja događanja omogućuju zanimljive rasprave i razgovore.

Rezervirajte svoje mjesto na GOM konfenciji 2017!

Informacije i prijava:

Radujemo se susretu na GOM konferenciji!

GOM Conference 2017: www.gom-conference.com >>

 

topomatika logo