Ovlašteni zastupnik za:

GOM optički trokoordinatni mjerni uređaji: 3D skeneri, fotogrametrija, analiza pomaka i deformacijaGeomagic programski paketi: reverzibilno inženjerstvo, 3D modeliranje, vizualizacija, osiguranje i kontrola kvaliteteVision engineeringHegewald & Peschke kidalice

Industrijski forum IRT 2017

 

Na 9. Industrijskom forumu IRT 2017 u Portorožu, Slovenija, 5. i  6. 6. 2017. predstavit ćemo inovativne tehnologije poznatih svjetskih firmi GOM, GEOMAGIC, Hegewald&Peschke , KB Prüftechnik i VISION ENGINEERING koje zastupamo u regiji. Posjetite izložbeni prostor br. 3 TOPOMATIKA d.o.o. u sredini velike dvorane (odmah ispred prostora glavnog pokrovitelja) i pokazat ćemo vam sve što vas zanima o proizvodima u našoj ponudi. Zanteresiranima za naše proizvode možemo osigurati besplatne ulaznice.

Primjenu naših 3D tehnologija u procesima oblikovanja lima i određivanju krivulje granične deformabilnosti neophodne za optimizaciju alata prezentirat će Mihaela Volka iz Gorenje Orodjarna d.o.o.u izlaganju „Pomembnost določevanja materialnih lastnosti pločevin v orodjarstvu“ u dvorani 3, 6.6.2017. od 10:15 do 10:45.

Na zanimljivim primjerima iz industrijske prakse, naš stručni tim prikazat će primjenu automatiziranog 3D optičkog mjeriteljstva: „Praktični primjeri automatiziranog 3d optičkog mjeriteljstva u suvremenoj industrijskoj proizvodnji“ koje će izložiti Josip Kos iz Topomatike d.o.o. u dvorani 3, 6. 6. 2017. od 10:45 do 11:15.

TOPOMATIKA redovito izlaže na IRT forumu – forumu znanja i iskustva namijenjenom prikazu dostignuća, inovacija i inovativnih rješenja u industriji i za industriju, korištenju novih ideja, koncepata, metoda, tehnika i alata u industrijskom okruženju i prijenosa korisnih znanja iz znanosti u industriju. Tijekom dugogodišnjeg sudjelovanja na forumu brojnim sudionicima smo predstavili inovativne 3D tehnologije i primjere njihove primjene u industriji putem radova i izlaganja naših stručnjaka i naših partnera od kojih izdvajamo:

Pridružite nam se na najvećem industrijskom forumu za razmjenu znanja i iskustava!

Javite nam se:

info@topomatika.hr ili +385 1 349 6010

 

Raspored izlagača IRT foruma u Kongresnom centru u Portorožu >>

Program IRT foruma 2017 >>

topomatika logo