58. MEĐUNARODNI SAJAM TEHNIKE 2014 / 12. do 16.5.2014.

Specijalizirani Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća
tradicionalno se održava u Beogradu. Topomatika će i ove godine u hali 1, štand 1120 Beogradskog sajma prezentirati najnovije optičke mjerne sustave i programska rješenja. Predstavit ćemo, prvi put u Srbiji, najnoviji ATOS ScanBox 4105 za potpuno automatizirano mjerenje objekata dimenzija do 0,5 metara.

Posjetite izložbeni prostor Topomatike d.o.o. te u direktnom kontaktu s našim stručnim timom saznajte sve o najmodernijim 3d tehnologijama i našim uslugama koje mogu pridonijeti i Vašem poslovanju.

Sve informacije zatražite na: info@topomatika.hr

Više o 58. međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća >>

  BIAM 2014
 

CONTROL 2014 / 6. do 9.5.2014.

Pridružite nam se na sajmu CONTROL 2014, najvećem specijaliziranom svjetskom sajmu osiguranja kvalitete koji se upravo održava u Stuttgartu, upoznajte sve naše tehnologije renomiranih svjetskih proizvođača GOM, GEOMAGIC, Hegewald&Peschke i VISION ENGINEERING i iskoristite mogućnost da saznate sve o novostima iz našeg asortimana u direktnom kontaktu sa stučnjacima tih poznatih firmi koje zastupamo.

Ako ste zainteresirani za neki od proizvoda, osigurat ćemo Vam besplatnu ulaznicu na sajam i stručnu prezentaciju na štandu proizvođača.

Više o sajmu CONTROL 2014. >>

  GOM Inspect seminari