Zatražite prezentaciju: info@topomatika.hr

 

 

 

Geomagic Studio - Povratno inženjerstvo (RE)

 

Geomagic Studio je programski paket koji služi za digitalnu rekonstrukciju kompleksnih objekata. Na temelju podataka dobivenih 3D skeniranjem, na jednostavan način se rekonstruira precizne računalne "as-built" modele tih objekata. Od dizajna proizvoda, re-inženjeringa dijelova do analize, brze izrade prototipova i digitalnog arhiviranja, Geomagic Studio otvara nove mogućnosti dovodeći fizičke modele u digitalnu stvarnost. Certificiran od strane PTB-a (Physikalisch - Technische Bundesanstalt), Geomagic Studio, pokretan patentiranim tehnologijama i algoritmima, omogućuje stvaranje visoko kvalitetnih površina, precizne geometrije, boje i teksture objekata.

 
 

 

 
 
 
 
 
studio2012

Geomagic Studio 2012 je najlakši za korištenje, najjači i najkvalitetniji industrijski program za transformaciju rezultata 3D skeniranja u parametarske CAD podatke. Zbog bolje memorije, mnoge funkcije su do 40% brže nego u prethodnim verzijama.

Inteligentan, automatiziran i fleksibilan, Geomagic Studio daje najkvalitetnije 3D rezultate iz skeniranih podataka.

Pet najvažnijih razloga za kupnju ili nadogradnju programskog paketa Studio 12

1. Neusporedivo jednostavna primjena

Studio ima suvremeno dizajnirano sučelje s logično i pregledno organiziranim funkcijama. Jednostavno i lako ga je naučiti koristiti. Jednostavne alatne trake zamijenile su složene dijaloge. Alatne trake lako je prilagoditi specifičnim potrebama. Alati za pretraživanje, kao što je Command Finder, pomažu korisnicima pronaći potrebne funkcije. Napredni alati i pomoć pri korištenju dostupni su u svakom trenutku.

2. Integracija s hardverom i softverom

Studio je najbolje opskrbljen programski paket za pretvaranje Vaših podataka u površine i solid modele. Podržava široki spektar kontaktnih i optičkih mjernih uređaja te nudi velik izbor funkcija za za uvoz i izvoz digitaliziranih podataka.

3. Automatska analiza i popravak mreža

Poligonizirane mreže iz podataka dobivenih skeniranjem analizirajte i automatski popravite samo jednim klikom. Mesh Doctor je jednostavan i moćan alat koji omogućuje čak i neiskusnim korisnicima izbjegavanje zamornih procedura za popravljanje poligoniziranih mreža koje su inače često potrebne u povratnom inženjerstvu velikih i složenih skupova podataka.

4. Kreiranje površine samo jednim pritiskom tipke

Kompleksna poligonizirana mreža brzo se pretvara u nepropusne NURBS površine, spremne za izvoz u IGES ili STEP formatima. Dovoljno je nekoliko specijaliziranih treninga za jednostavnu izradu točne digitalne kopije fizičkih oblika. AutoSurface značajka, savršena za digitalno arhiviranje, analizu i inženjering, svojom jednostavnošću korištenja te optimiziranom brzinom rada štedi Vaše vrijeme i trud.

5. Kreiranje parametarskih modela

Studio je odličan alat za izradu parametarskih modela iz podataka dobivenih 3D skeniranjem bilo kojeg objekta. Jednostavan radni proces omogućuje korisniku ispraviti eventualne nedostatke stvarnog objekta, te izraditi ispravne površine odnosno njegove solid reprezentacije. Studio je najbolji alat povratnog inženjerstva na tržištu koji se može izravno integrirati sa svim vodećim CAD paketima.

primjeri >>

 
topomatika logo