Besplatni inspekcijski softver:
Besplatno - programski paket GOM Inspect. Molimo,  ispunite upitnik

 

 

 

 

TOPOMATIKA Workshop 2018:
Serija GOM međunarodnih radionica - 3D mjeriteljstvo u ljevarstvu

 

TOPOMATIKA d.o.o. , certificirani GOM-ov partner, održala je ove godine sljedeće besplatne radionice:

"3D metrologija u livnim procesima i livnicama"

7. 2. 2018. od 10 do 15 sati

Crowne Plaza hotel
V. Popovića 10, 11070 Beograd, Srbija

radionica Beograd 2018

"3D mjeriteljstvo u procesima
lijevanja"

21. 2. 2018. od 10 do 15 sati

Hotel Aristos
Cebini 33, 10010 Zagreb,
Hrvatska

radionica Zagreb 2018

"3D-meroslovje v livarskih procesih in livarnah"

7. 3. 2018. od 10 do 15 sati

FourPoints Ljubljana Mons
Pot za Brdom 4, 1000 Ljubljana, Slovenija

 

Preuzmite prezentacije sa svih GOM radionica "3D metrology in casting and foundry processes" od gostiju predavača iz cijelog svijeta.

GOM radionice su industrijska platforma za susrete inženjera dizajna, proizvođača opreme i alata, te stručnjaka iz područja istraživanja i razvoja, proizvodnje i osiguranja kvalitete. Pružaju uvid u upotrebu optičkog 3D mjeriteljstva u ljevarstvu. Vodeće industrijske tvrtke predstavit će primjere iz svoje svakodnevne prakse i pokazati kako im integriranje optičkih mjernih sustava u cijeli procesni lanac pomaže skratiti razvojne rokove, poboljšati proizvodnju i profitabilnost tvrtke. Pored ovih korisničkih iskustava, GOM tim uživo predstavlja najnovija dostignuća u 3D mjeriteljstvu, te mjerne i inspekcijske softwere.

GOM međunarodna serija radionica "3D metrology in casting and foundry processes" održava se od 1. do 4. mjeseca 2018. na 42 lokacije od Azije do Amerike. Uz primjere primjene iz 29 zemalja  i prezentacije uživo, GOM mreža podijelit će saznanja o procesima i tehnologiji mjerenja širom svijeta.

TOPOMATIKA Casting Workshop

GOM-ovi mjerni uređaji koriste se u postupcima pješčanog, tlačnog i preciznog lijeva kako bi se osigurala dosljedna kontrola kvalitete: od verifikacije simulacija, preko bržeg isprobavanja alata i kontrole prvih odljevaka do kontrole gotovih proizvoda i CNC obrade.

GOM sustavi omogućuju planiranje mjerenja i kontrolu na osnovi konstrukcijskih podataka. Pri porjektiranju kalupa i šablona, moguća je ciljana korekcija alata i kontrola sklopa, jezgri i klizača kalupa. Tijekom probnog lijevanja provjeravaju se oblik i dimenzije, geometrija, debljina stjenke i deformacije odljevaka. Svi mjerni i inspekcijski postupci u kontroli kvalitete serijske proizvodnje su automatizirani.

Uz predstavljanje iskustava iz prakse korisnika iz regije, naš tim održao je prezentacije uživo na kojima je predstavio najnovija dostignuća 3D mjerinih sustava i softvera za:

  • Osiguranje kvalitete u izradi uzoraka i kalupa
  • Praćenje i povratne projekcije u izradi alata i odljevaka
  • Analizu više dijelova
  • Kontrolu kvalitete proizvodnje odljevaka

 

Pogledajte gelerije slika s radionica koje je TOPOMATIKA tim održao u regiji:

Ako imate bilo kakvih pitanja, obratite nam se na: info@topomatika.hr ili +385 1 349 6010