ATOS for Education – komplet za nastavu

ATOS edukacijski paket

Kompletan edukacijski paket za 3D skeniranje i kontrolu “ATOS for Education” je potpuni paket za teorijsku i praktičnu nastavu u školama, visokoškolskim ustanovama i sveučilištima.

 

GOM edukacijski paket sadrži industrijski hardver i softver za 3D skeniranja i kontrolu, te gotove nastavne materijale za predavanja i laboratorijske vježbe, spremne za uporabu, s detaljnim popratnim informacijama. Paket uključuje i odličan inspekcijski program za studente, praktičnu obuku za instruktore i stručnu podršku iskusnih inženjera.

 

Sadržaj ATOS for Education paketa:

 • industrijski hardver ATOS Core i softver za 3D skeniranja i kontrolu
 • pripremljene laboratorijske vježbe
 • nastavni materijali s detaljnim popratnim informacijama
 • inspekcijski softver za studente s video uputama
 • podrška:
  • stručna pomoć iskusnih inženjera
  • praktično osposobljavanje za instruktore

Industrijski hardver

Provjereni industrijski ATOS Core 3D skener sa stolnim stalkom, računalom za obradu slika i GOM Scan programom tvori optimalan paket za edukaciju sa ciljem da 3D skeniranje postane utemeljen industrijski standard za povratno inženjerstvo i osiguranje kvalitete.

Inspekcijski program – GOM Inspect

GOM Inspect je besplatni programski paket za 3D kontrolu i obradu poligoniziranih mreža, analizu oblika i dimenzija 3D oblaka točaka, za prijenos podataka dobivenih trodimenzionalnim digitalizatorima, laserskim skenerima, kompjutorskim tomografima i drugim sličnim uređajima, kao i preglednik za CAD i zapise GOM softvera. Priručnici i video tutoriali korak-po-korak objašnjavaju program korisnicima.

Nastavni materijali, laboratorijske vježbe

“ATOS for Education” paket sadrži potpuno razrađene materijale za laboratorijske vježbe. Moduli, spremni za korištenje, omogućuju postupni uvod u optičko mjeriteljstvo, od pripreme mjernih projekata do potpune kontrole i izvještavanja. Osim laboratorijskih vježbi, paket sadrži prateći materijal za predavanja s popratnim informacijama.

Moduli:

3D skeniranje za povratno inženjerstvo i brzu izradu prototipova

Ovaj modul je fokusiran na 3D skeniranje visoke kvalitete, obradu mreža i izvoz podataka za programe povratnog inženjerstva i brze izrade prototipova.

3D skeniranje za 3D kontrolu

U 3D inspekcijskom modulu prikazan je cijeli postupak kontrole, uključujući i strategije usklađivanja, usporedbu sa CAD, tolerancije položaja i oblika, kontrolu i mjerne izvještaje.

Studiji i discipline

Optičko mjeriteljstvo i GOM mjerni sustavi sve su više integrirani u nastavne programe na sveučilištima i ustanovama za visoko obrazovanje.

“ATOS for Education” paket se koristi u različitim studijima i disciplinama, kao što su:

 • Strojarstvo / mehatronika
 • Inženjering
 • Industrijske mjerne tehnologije
 • Dizajn i CAD/CAM

ATOS 3D skener je pouzdano i učinkovito rješenje za različite primjene uključujući i kontrolu kvalitete, povratno inženjerstvo, brzu izradu prototipova, glodanje i izradu alata te digitalno modeliranje i montažu.

Edukacijski start paket

GOM “Education Starter Package” nudi školama, visokim učilištima, institutima i sveučilištima besplatan uvod u optičko mjeriteljstvo.

Paket sadrži nastavne materijale i detaljne popratne informacije, kao i program GOM Inspect s uzorcima skupova podataka za obradu i analizu. Korisnici će također dobiti plakat o mjerenju 3D oblika i dodatne informativne materijale: brošure i letke.

ATOS sustav za edukaciju

Preuzmite svoj besplatni primjerak GOM “Education Starter Package”

Zatražite informacije ili prezentaciju, pošaljite nam upit ili Vaš komentar!

GOM certified partner logo