WITTE modularni sustavi učvršćenja uzoraka

Witte specijalizirane naprave za učvršćivanje

Zatražite informacije ili prezentaciju, pošaljite nam upit ili Vaš komentar!

Zastupamo internacionalnu tvrtku WITTE , jednog od vodećih proizvođača modularnih sustava učvršćenja uzoraka za 3D mjerenja.

 

Pouzdanost i inovacije su najveći prioriteti tvrtke Witte već od osnutka u Njemačkoj 1969. godine.

Witte sustavi učvršćenja prepoznaju se po kvaliteti, preciznosti i mogućnosti ponovne uporabe. Skoro sve velike tvrtke u automobilskoj i zrakoplovnoj industriji oslanjaju se na Witteove proizvode i rješenja. Osim toga, postoji širok raspon primjena u mjernoj i medicinskoj tehnologiji, i svim ostalim područjima u kojima se kontrolira kvalitetu i dimenzije, a isplativost i preciznost imaju ključne uloge.

 

Witte je poznat u svijetu po višekomponentom sustavu Alufix kao i sustavu vakumskog stezanja za sve vrste obradnih aplikacija.

Alufix je univerzalni modularni sustav koji se temelji na kocki i revolucionarnoj ideji njene primjene u tehnologiji pričvršćivanja u najrazličitijim industrijama. Od 1987. godine to je vodeći svjetski modularni sustav stezanja i pričvršćivanja. Brojni dodaci sustavu neograničeno proširuju mogućnosti uporabe, bilo za taktilno ili optičko mjerenje.

Witte sustavi učvršćivanja

WITTE modularni sustavi:

Alufix Classic sustav učvršćivanja

Alufix komponente za modularne mjerne naprave

Specijalizirane naprave za pričvršćivanje

Witte Fixinspect

Fixinspect adapteri za precizna mjerenja