Uređaji za ispitivanje  mehaničkih svojstava

Zatražite informacije ili prezentaciju, pošaljite nam upit ili Vaš komentar!

Prijavite se na naš newsletter!

h&p-logo

Za potpuno razumijevanje nekog proizvoda potrebno je poznavati njegov točan oblik, materijal i odziv na vanjske mehaničke i druge pobude. Nudimo vam vrhunske uređaje i mjerne sustave pomoću kojih možete jednostavno i precizno odredit svojstva vama interesantnih objekata.

 

Precizno mjerenje i analizu oblika omogućuju optički 3D sustavi njemačke tvrtke GOM Gmbh, mehaničkih svojstava materijala  kidalice Hegewald & Peschke, površinske tvrdoće KB Prüftechnik tvrdomjeri, a metalurških svojstva Vision Engineering mikroskopi.

 

Hegewald & Peschke je njemačka tvrtka koja se već dulje od 20 godina bavi proizvodnjom iznimno precizne opreme za mjerenje i ispitivanja u industriji i istraživanjima: opremu za mjeriteljstvo i testiranje materijala, automatizirane sustave i programske pakete za ispitivanje mehaničkih svojstava materijala, komponenti i drugih proizvoda. Osim serijske proizvodnje kidalica, bave se i razvojem posebnih sustava za ispitivanja prilagođenih specifičnim potrebama te pripadajućih komponenti kao što su vrhunski optički video i laserski ekstenzometri. Uz proizvodnju i razvoj, bave se i uslugama kao što su instalacija, kalibracija i modernizacija uređaja za mjerenja i za ispitivanja materijala.

 

Vrhunski inovativni KB Prüftechnik tvrdomjeri pouzdane “Made in Germany” kvalitete omogućuju učinkovito i profesionalno ispitivanje tvrdoće površina standardnim metodama testiranja po Brinellu, Vickersu i Rockwellu. Revolucionarna tehnologija koju predstavljaju zoom objektivi, sveobuhvatni softver za analizu slike i inovativan sustav opterećenja, najbolje je rješenje za sve primjene kod kojih se traži pouzdanost, točnost i vrhunske performanse. Univerzalne tvrdomjere nove generacije, za područje testiranja od 0,2 do 3000 kg, karakterizira posebna preciznost i ponovljivost mjerenja.

KB Pruftechnik logo

Uređaji za ispitivanja mehaničkih svojstava, kidalice i tvrdomjeri: