Sveobuhvatna ZEISS programska rješenja

Zatražite informacije ili prezentaciju, pošaljite nam upit ili Vaš komentar!

Prijavite se na naš newsletter!

Carl Zeiss GOM Metrology GmbH kao vodeći proizvođač optičkih mjernih sustava veliku pozornost pridaje i razvoju sveobuhvatnih programskih rješenja – bilo da se radi o upravljačkim programima koji su sastavni dio ZEISS-ovih industrijskih mjernih sustava ili o samostalnim programskim paketima koji su neovisni o izvoru rezultata mjerenja.

Koncept softvera na bazi modula omogućava jednostavnu i direktnu nadogradnju ovisno o zahtjevima i potrebama pojedinog korisnika, od potreba proizvodnog procesa do zahtjeva kontrole kvalitete.

 

Upravljački programi, koji čine cjelinu svakog ZEISS sustava, osiguravaju stabilnu i maksimalno optimiranu vezu sa ZEISS hardverom budući da obje komponente dolaze iz iste tvrtke. Na taj način se pridonosi stabilnosti i pouzdanosti sustava što je oduvijek bio zaštitni znak ZEISS-a kao proizvođača mjerne opreme.

Redovna ažuriranja prije svega prate zahtjeve i želje korisnika, ali i razvoj hardverskih i računalnih komponenti, te su dio softverske podrške koja je korisnicima na raspolaganju i nakon isteka jamstvenog perioda.

 

S obzirom da su optički mjerni sustavi u nekim industrijama postali de facto standard i da je tu veliku ekspanziju pratila i sve veća potreba za brzom i učinkovitijom razmjenom i prezentacijom informacija, ZEISS pruža samostalna programska rješenja koja su na raspolaganju svim korisnicima, bez obzira da li koriste njihovu ili opremu drugih proizvođača.

Korištenjem univerzalnih formata zapisa 3D podataka, omogućena je sustavna neovisnost, što je u transferu znanja i informacija ključan faktor.

ZEISS Certified Metrology Partner

ZEISS mjeriteljski softveri i programski paketi: