ZEISS METROTOM 1 – pouzdan i kompaktan

CT tehnologija za svaki mjerni laboratorij

ZEISS METROTOM 1 idealan je uređaj ukoliko želite podići kontrolu kvalitete Vaših proizvoda na
višu razinu primjenom tehnologije računalne tomografije.
Zahvaljujući malim dimenzijama i jednostavnosti korištenja, ZEISS METROTOM 1 bez problema možete uklopiti u svoj mjerni laboratorij te odmah započeti s provođenjem kompleksnih mjeriteljskih zadataka.

 

Jedan CT sustav za više mogućnosti

ZEISS METROTOM 1 mjeriteljski CT uređaj odlikuju brojne prednosti:

metrotom1-jednostavno_skeniranje

Jednostavno upravljanje

ZEISS METROTOM 1 dizajniran je iz korisničke perspektive. Proces instalacije vrlo je jednostavan, a sve što je potrebno za početak rada je kratka obuka za korištenje CT uređaja. Kako biste započeli proces skeniranja potreban je samo jedan klik!

metrotom1-precizna mjerenja

Precizna mjerenja

Kompaktan ali temeljit: uz ZEISS METROTOM 1 mjerite i analizirajte kompletne proizvode i njihove komponente. Provodite detaljne nominalno/stvarne usporedbe, dimenzionalne provjere i kontrolirajte debljine stijenki s velikom pouzdanošću.

metrotom1-kompaktni-dizajn

Kompaktni dizajn

ZEISS METROTOM 1 iznenađujuće je kompaktan. Dimenzije uređaja iznose: 1750 mm (W) x 1820 mm (H) x 870 mm (D) što mu omogućava da se uklopi u bilo koji mjerni laboratorij. Mjerenje unutar Vašeg mjernog laboratorija omogućava Vam osiguranje kvalitete bez potrebe za vanjskim dobavljačima usluga mjerenja.

metrotom-ekonomicno

Brzi povrat investicije

Uz niže troškove nabave, trošak održavanja također je nizak.

Mjerite cijele komponente. Garantirajte besprijekorne dijelove.

S ZEISS METROTOM 1 sustavom skriveni nedostaci proizvoda mogu se lakše detektirati, bilo da se radi o dijelovima srednje ili male veličine izrađenih od polimernih materijala ili lakih metala.

Na ovaj način možete kontrolirati i analizirati razne dijelove kao što su kao što su konektori, plastomerni poklopci ili aluminijski odljevci. i sl.

GOM Volume Inspect – sveobuhvatna 3D analiza podataka dobivenih CT skeniranjem

ZEISS METROTOM 1 dolazi s operativnim i inspekcijskim softverom GOM Volume Inspect. Softver je pogodan za početnike u radu s CT sustavima i pripadajućim mjeriteljskim zadacima.

Unutar softvera upravljate cijelim procesom CT skeniranja od podešavanja postavki skeniranja i rekonstrukcije rezultata do procjene i izvještavanja. Moguće je precizno procijeniti unutrašnju i vanjsku geometriju proizvoda, kao i odnose između komponenti koje čine proizvod. Čak i najmanji nedostaci postaju Vam vidljivi te se mogu automatski evaluirati primjenom širokog raspona kriterija.

Zatražite informacije ili prezentaciju, pošaljite nam upit ili Vaš komentar!

Prijavite se na naš newsletter!