GOM Tečajevi

GOM organizira obuku u svojim potpuno opremljenim centrima putem jednodnevnih i višednevnih tečajeva koji se mogu međusobno kombinirati. Diljem svijeta provode ih GOM-ovi certificirani distributeri na nacionalnom jeziku po standardiziranom konceptu. Tečajeve na hrvatskom jeziku provodi TOPOMATIKA d.o.o.

Tečajevi se održavaju u našem laboratoriju koji je opremljen svom potrebnom opremom i sustavima. Tečajevi obuke za klijente mogu se, na zahtjev, organizirati na njihovoj lokaciji.

GOM uvodni seminari

Dostupni su u više zemalja. Za Hrvatsku i susjedne zemlje organizira ih TOPOMATIKA d.o.o. Daju korisnicima brz i jednostavan uvod u besplatne softvere GOM Inspect i GOM Correlate.

GOM Inspect uvodni seminari

Besplatnim 3D programskim paketom GOM Inspect, tvrtka GOM GmbH omogućila je jednostavnu dostupnost softvera za obradu 3D podataka. GOM Inspect je odličan alat za obradu poligonalnih mreža (STL datoteka) kao i analizu oblika i dimenzija neovisno o mjernim sustavima.

TOPOMATIKA svake godine organizira jednodnevne uvodne seminare o upotrebi GOM Inspect programskog paketa.

Cijena:

890,00 kn + PDV po osobi. Cijena uključuje radni materijal, osvježenja i ručak. Članice klastera 3D Grupa, te djelatnici fakulteta i škola imaju 50% popusta.

Bonus:

  • besplatni seminar za jednog dodatnog polaznika iz iste tvrtke, ako je instalacija GOM opreme u važećem supportu.
  • voucher za popust od 20% za jednokratnu uslugu 3D skeniranja koji vrijedi za projekt po vlastitom odabiru unutar 12 mjeseci od dana održavanja seminara

 

Cilj seminara je naučiti kako upotrebljavati GOM Inspect programski paket za obradu poligonalnih mreža i analizu oblika i dimenzija na 3D oblaku točaka dobivenih različitim sustavima za digitalizaciju (skenerima), CT uređajima i ostalim mjernim uređajima.

Sadržaj:

  • uvod u korisničko sučelje GOM Inspect programskog paketa
  • uvoz poligonalnih mreža (STL), oblaka točaka (ASCII), CAD podataka
  • obrada digitaliziranih podataka: zatvaranje rupa, filtriranje (“smoothing”), reduciranje (“thinning”)
  • “Inspection workflow” – tijek rada za analizu oblika i dimenzija: poklapanje rezultata mjerenja (BestFit, RPS, 3-2-1, Plane-Line-Point,…), usporedba mjernih rezultata sa referentnim CAD podacima, analiza presjeka, izrada izvještaja i izvoz podataka
  • “Inspection Modules”: evaluacija prema CAD podacima i 2D crtežima, analiza debljine stjenke, 3D preglednik
  • “Expert Modules” : naprede strategije poklapanja rezultata, GD&T analiza, izvoz tablica,…
  • Prikaz funkcionalnosti GOM Inspect Professional programskog paketa: “Parametric Inspection”, “Teaching by doing”, “Inspection planning” funkcionalnosti.

Termini i trajanje seminara

Planirano trajanje seminara je jedan radni dan.

Datumi održavanja: drugi ponedjeljak u mjesecu ili po dogovoru:

 

Lokacija:

Mjerni laboratorij TOPOMATIKA d.o.o Industrijska ulica 3, Novaki
HR-10431, Sveta Nedelja, Zagreb (ili prema dogovoru, moguće i u vašem prostoru).

Informacije i prijava:

info@topomatika.hr ili +385 1 349 6010

Napredni tečaj: GD&T – uz GOM do GPS

Bazirano na AUKOM GD&T seminaru, neovisno o sustavu mjerenje, i u suradnji sa tvrtkom dim GmbH, GOM nudi edukaciju za GD&T u GOM Inspect programskom paketu.

GOM softver
GOM seminari

Zatražite informacije ili se prijavite, pošaljite nam upit ili Vaš komentar!

ZEISS Certified Metrology Partner