ATOS Core – optički 3D skener već od 25.000 € *

 

ATOS Core senzor

ATOS Core je specijaliziran za 3D skeniranje malih i srednjih objekata dimenzija do 500 mm. Koristi provjerene prednosti ATOS sustava kao što su tehnologija plave svjetlosti i GOM sustav stereo kamera.
Senzor je osnova za razne mjerne zadatke od jednostavne 3D digitalizacije do potpuno automatiziranog mjerenja i inspekcije. Kompaktni dizajn uključuje i dokazanu ATOS Triple Scan tehnologiju. Uz GOM tehnologiju stereo kamera, ATOS Core koristi i dvije mjerne kamere pojedinačno. Funkcija samonadzora konfiguracije stereo kamera osigurava točno i pouzdano mjerenje. Jedinstvena tehnologija omogućuje preciznost i lakše mjerenje sjajnih površina, daje potpune precizne mjerne podatke kod složenih geometrija i zahtjevnih površina. Tehnologija plave svjetlosti, uskopojasno plavo svjetlo iz projekcijske jedinice, omogućuje precizno mjerenje neovisno o uvjetima osvjetljenja okoline. Ove prednosti ATOS Core skenera smanjuju broj potrebnih pojedinačnih skeniranja, te olakšavaju rukovanje sustavom.
ATOS Core može riješiti niz mjernih zadataka, u rasponu od jednostavnog ručnog 3D skeniranja, povratnog inženjerstva, do potpuno automatiziranog mjeriteljstva i inspekcije. Budući da te namjene imaju potpuno različite zahtjeve, ATOS Core je dostupan u tri različite linije:

Essential Line

Kad se radi o jednostavnom 3d skeniranju, Essential Line nudi savršen uvod u svijet digitalizacije uz provjerenu i dokazanu GOM kvalitetu. Kompletan paket se sastoji od ATOS Core senzorske glave, računala za obradu slika, kablova, opreme i pribora u čvrstoj, laganoj transportnoj torbici. Uključuje odgovarajući operativni softver GOM Scan koji je fokusiran na 3D skenove visoke kvalitete podataka za aplikacije kao što su povratni inženjering i brza izrada prototipova.

Professional Line

stomatologija_pProfessional Line je rješenje za složene mjerne zadatke. Osim hardvera iz Essential Line, sadrži i snažan Atos Professional softver. Ovaj afirmirani mjerni i inspekcijski softver, koji se već godinama upotrebljava širom svijeta, uključuje brojne inovativne mogućnosti i funkcije: Triple Scan, uređivanje poligonalnih mreže, parametarsku inspekciju, izvješćivanje, učenje kroz rad, skriptiranje, povratnu i selektivnu projekciju, dinamičko referenciranje za mjerno ticalo, praćenje i adaptere. Dodatne mogućnosti su fotogrametrija i automatizacija pomoću rotacijskih stolića. A svi koji već koriste ATOS Triple Scan ili ATOS Compact Scan mogu upotrijebiti ATOS Core kao dodatni mjerni volumen za specifična mjerenja.

Kinematics Line

Kinematics Line omogućuje potpuno automatizirano mjerenje i inspekciju malih objekata. Potpuno automatizirana rješenja, uključujući ATOS ScanBox i setove za motoriziranje, daju veću učinkovitost u kontroli kvalitete i veću produktivnost u industrijskim procesima proizvodnje. Mjerne procese i pozicije kontrolira softver Atos Professional. Kinematics Line uključuje i virtualnu mjernu prostoriju (VMR). To omogućuje sigurno planiranje, prezentaciju i programiranje automatskih mjerenja izravno u softveru ATOS Professional.

* Neto maloprodajna cijena za kompletan ATOS Core sustav

– bez PDV-a, pristojbi i troškova dostave  (FCA Braunschweig – Incoterms 2010).
Isključivo za pravne osobe.

VIDEO: Grafičko korisničko sučelje

VIDEO: Uvod u princip rada ATOS sustava

VIDEO: Strategije skeniranja i mjerenja

VIDEO: Višestruka ekspozicija i osnovna strategija mjerenja

VIDEO: Parametri kvalitete mjerenja

ATOS Core skeniranje

Zatražite informacije ili prezentaciju, pošaljite nam upit ili Vaš komentar!

ZEISS Certified Metrology Partner