TOPOMATIKA, precizno industrijsko 3D mjeriteljstvo

GOM webinar o analizi termičkih i mehaničkih deformacija / 15. 5. 2019.

Zatražite informacije o webinarima ili prijavama!

ARAMIS svojim funkcijama digitalne korelacije slike (DIC) omogućuje analizu pomaka i mehaničkih deformacija uzoraka materijala i komponenti. U kombinaciji s termografskim mjerenjima,  može se procijeniti toplinska svojstva uzorka istovremeno s mehaničkim deformacijama.

Na ovom webinaru se raspravljalo o kombinaciji GOM ARAMIS DIC procjena s termografskim mjerenjima pomoću IR kamera tvrtke InfraTec.

Pomoću jedinstvenih  softverskih funkcija u ARAMIS-u možete detaljno analizirati korelaciju između mehaničkih i toplinskih deformacija i ubrzati vrijeme razvoja proizvoda zahvaljujući sveobuhvatnim spoznajama o vašim materijalima ili komponentama.

15. 5. 2019. u 9:00,  13:00 sati  i 17:00 sati, u suradnji GOM i InfraTec održan je webinar „Analiza termičkih i mehaničkih deformacija s DIC-om i termografijom“ na njemačkom i engleskom jeziku. Obrađene su sljedeće teme:

  • Sinkroniziranje high-tech senzora: GOM ARAMIS i InfraTec IR kamere
  • Praćenje temperature na homolognim točkama u 3D prostoru
  • Primjena u ispitivanju materijala i komponenti

Webinar je trajao 45 minuta.

Pogledajte snimku webinara na engleskom:

Sudjelovanje na webinarima je besplatno, dovoljno se prijaviti u web browseru koji podržava JAVA programski jezik i otvoriti link u 9:00, 13:00 ili 17:00 sati. Registracija je moguća do jedan sat prije početka webinara. Potvrdu o prijavi i link na kojem možete pogledati webinar dobit ćete e-mailom. Također će vam stići i besplatna prezentacija koja prati webinar.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na

deformacije@topomatika.hr

Za sve informacije i prijave obratite se na: info@topomatika.hr ili +385 1 349 6010


SVE NOVOSTI