TOPOMATIKA, precizno industrijsko 3D mjeriteljstvo

GOM Plastics Knowledge Day 2019

GOM Plastics Knowledge Day 2019
GOM radionica plastika 2019 - razvoj proizvoda
GOM certified partner logo

Budite dio globalnog događanja!

Ovim međunarodnim nizom jednodnevnih radionica mreža GOM-ovih stručnjaka proći će kroz spoznaje o proizvodnim procesima i mjeriteljskoj tehnologiji za dizajnere,  proizvođače modela, kalupa i alata, kao i stručnjaka za proizvodnju i osiguranje kvalitete.

Dok stručnjaci iz industrije polimera stvaraju inovativne proizvode za širok raspon različitih primjena, GOM postavlja međunarodne standarde u optičkom 3D mjeriteljstvu. “GOM Plastics Knowledge Day 2019” okuplja stručnjake iz industrije polimera i stručnjake iz optičke metrologije na besplatnom jednodnevnom skupu. 

“GOM Plastics Knowledge Day 2019” je mjesto susreta za razmjenu znanja i iskustva.

Zašto posjetiti GOM Plastics Knowledge Day 2019?

 

Iskoristite priliku za individualnu razmjenu ideja

Platforma za okupljanje industrijePlastics Knowledge Day 2019 platforma je za razmjenu korisničkog znanja s područja plastične tehnologije i optičkog mjeriteljstva.

Isprobajte optičko mjeriteljstvo na raznim plastičnim proizvodima

Izlaganja Izlaganja su podijeljena u dvije skupine, započinjemo s uvodom u optičko mjeriteljstvo, a zatim prolazimo kroz napredne primjene kao što je virtualno učvršćivanje dijelova.

Iskoristite korisničko znanje renomiranih predstavnika industrije plastike

Radioniceposjetite radionice o praktičnim primjenama kao što su rukovanje geometrijskim dimenzioniranjem i određivanjem tolerancija ili upotreba optičkog mjeriteljstva u izradi alata.

Upoznajte stručnjake iz industrije plastike i stručnjake u optičkom mjeriteljstvu

Razgovori sa stručnjacima – u direktnom kontaktu sa stručnjacima upoznajte nove funkcije i značajke softvera tvrtke GOM ili novih tehnologija 3D mjeriteljstva na temelju primjera iz svakodnevne upotrebe.

Za sve informacije i prijave obratite se na: info@topomatika.hr ili +385 1 349 6010


SVE NOVOSTI