TOPOMATIKA, precizno industrijsko 3D mjeriteljstvo

Poslovanje dok traje pandemija COVID-19

Preuzmite svoj besplatni primjerak inspekcijskog programa
GOM Inpect Suite

(Molimo ispunite GOM-ov upitnik)

Zdravstvena kriza uzrokovana COVID-19 u regiji i širom svijeta utječe na naše živote i organizaciju naših tvrtki. U tim okolnostima, TOPOMATIKA d.o.o. provodi sve moguće mjere kako bi osigurala zaštitu svojih zaposlenika radom od kuće i pružanjem osobne zaštitne opreme za djelatnike koji pružaju usluge servisa opreme i usluge 3D mjerenja u mjernim laboratorijima na lokacijama Sveta Nedelja i Kragujevac.

U nastavku donosimo aktualnosti i odgovore na najčešća pitanja koja dobivamo posljednjih tjedana:

 

Trenutne aktivnosti

  • Naš je prioritet prije svega jamčiti vaše zadovoljstvo i zadovoljstvo vaših kupaca, zbog čega TOPOMATIKA d.o.o. usluge prodaje, servisa i 3D mjerenja održava u potpunosti operativnim. TOPOMATIKA d.o.o. čini sve da nastavi sa uobičajenim aktivnostima i podrškom korisnicima mjerne opreme.
  • Usluge 3D mjerenja i dalje možete zatražiti telefonom ili emailom HR +385 1 3496010 digitalizacija@TOPOMATIKA.hr, RS +381 60 3496011 digitalizacija@topomatika.rs

 

Rad na daljinu

  • U radu na daljini, naši tehnički, prodajni i servisni timovi pratiti će vas kao i obično za uspjeh vaših projekata.
  • Osoblje TOPOMATIKA d.o.o. i dalje je dostupno, tako da svoje uobičajene kontakte možete kontaktirati izravno telefonom ili emailom.

 

Edukacije

  • Jedini smo ovlašteni za održavanje AUKOM tečajeva u Hrvatskoj, Bosni i Heregovini i Srbiji. Pozivamo vas da sudjelujete na AUKOM treningu razina 1 koja je privremeno dostupna i preko Webex platforme

 

Prodaja mjerne opreme

 

Ostanimo u kontaktu

Za sva ostala pitanja koja nisu pokrivena ovom obavijesti slobodno nam se u svakom trenutku obratite mailom na

info@topomatika.hr ili +385 1 349 6010


SVE NOVOSTI