TOPOMATIKA, precizno industrijsko 3D mjeriteljstvo

Topomatika postala partner svjetski poznate kompanije Carl Zeiss AG

ZEISS METROTOM mjeriteljski CT

Jedna od vodećih kompanija s područja mjeriteljstva i CT mjeriteljstva potpisala ugovor s hrvatskim liderima na području industrijskog 3D mjeriteljstva.

 

Topomatika je s ponosom i oduševljenjem najavila suradnju sa ZEISS Industrial Metrology, jednom od najpoznatijih međunarodnih kompanija na području Industrijske mjerne tehnologije.

„Naša suradnja sa ZEISS Grupom odvijat će se na području mjeriteljske računalne tomografije (CT) i ostalih rendgenskih rješenja što će našim klijentima pružiti široku paletu usluga koje im trebaju. Zeiss je jedna od vodećih kompanija s područja mjeriteljstva i CT mjeriteljstva, a ova suradnja samo potvrđuje kako idemo u korak sa svjetskim trendovima i omogućuje nam da svojim klijentima pružimo najbolju moguću uslugu,“ navode iz Topomatike.

Na temelju rezultata CT mjerenja u Topomatici mogu vrlo precizno digitalizirati uzorke, uključujući unutarnje geometrije na razini najfinijih detalja, a po potrebi i provesti daljnje analize (poroznost, GD&T). To je posebno važno u industriji, znanosti, istraživanju i razvoju. Svakim danom se sve više i više grana tehnologije okreće budućnosti i koristi CT mjerenje za vrhunske rezultate.

 

ZEISS Grupa započela je svoje poslovno putovanje kao radionica za preciznu mehaniku i optiku 1846. godine u Jeni u Njemačkoj. Danas razvija i distribuira poluvodičku opremu, mjernu tehnologiju, mikroskope, medicinsku tehnologiju, leće za naočale, filmske kamere i fotoaparate.

 

Za sva pitanja slobodno nam se u svakom trenutku obratite mailom na: info@topomatika.hr ili +385 1 349 6010


SVE NOVOSTI

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*

13 + seventeen =