TOPOMATIKA, precizno industrijsko 3D mjeriteljstvo

Međunarodni sajmovi i događanja

3D skeniranje na Sajmu tehnike

Preuzmite svoj besplatni primjerak inspekcijskog programa GOM Inpect

(Molimo ispunite GOM-ov upitnik)

Pridružite nam se na promocijama novih 3D tehnologija i mjeriteljskih rješenja. Posjetite naš izložbeni prostor na sajmovima u regiji i izložbene prostore naših partnera u Europi. U nastavku je popis sajmova i događanja u 2020. godini na kojima možete uživo vidjeti  inovacije i proizvode tvrtki koje zastupamo i saznati više o našim 3D tehnologijama.

TOPOMATIKA:

CONTROL 2020 međunarodni sajam koji se trebao održati od 5. do 8. 5. 2020. u Stuttgartu u Njemačkoj odgođen je zbog pandemije koronavirusa COVID-19, kao i mnogi drugi sajmovi i skupovi na kojima redovito sudjeluju i izlažu naši partneri.

Pratite naše objave ili nas nazovite u vezi informacija o događanjima na kojima možete upoznati  nove 3D tehnologije i mjeriteljska rješenja koja distribuiramo.

Iskoristite priliku i razgledajte najmodernija rješenja renomiranih svjetskih proizvođača: GOM, GEOMAGIC, Hegewald&Peschke,  KB PrüftechnikWITTE i VISION ENGINEERING.
Uvjerite se u mogućnosti i kvalitetu naših mjernih sustava.

Kontaktirajte nas i zatražite informacije. Dogovorite stručnu prezentaciju na našem štandu ili izložbenom prostoru proizvođača, možemo Vam osigurati i besplatnu ulaznicu na sajam!

Prijavite se na naše radionice, seminare i edukacije!

Za sve informacije i prijave obratite se na: info@topomatika.hr ili +385 1 349 6010


SVE NOVOSTI