TOPOMATIKA, precizno industrijsko 3D mjeriteljstvo

Prijavite se na webinare o novostima u softveru ZEISS INSPECT

Preuzmite svoj probni primjerak inspekcijskog programa GOM Inspect Pro

Prijavite se na naš newsletter!

TOPOMATIKA d.o.o. poziva svoje klijente da se prijave na niz događanja, koje organizira ZEISS, nazvan „Što je novoga u ZEISS Quality softveru“, 7. – 10. 11., na kojima će informirati korisnike o novostima u cijelom portfoliju softvera.

Za korisnike 3D skenera i CT-a izdvojili bismo webinare:

Bitna novost u novoj verziji, koja izlazi ovih dana, je da GOM Inspect dobiva novo ime: ZEISS INSPECT. Taj softver ostaje najšire prihvaćen standard za metrološke inspekcije i procjene. I dalje će služiti za kontrolu mjernog sustava u proizvodnji, za procjenu njene ispravnosti, za analize geometrije, oblika i toleranci te, što je vrlo važno, za kreiranje mjernih izvještaja.

 

Iako će mjeriteljski softver imati novo ime, i dalje će imati iste funkcionalnosti GOM-ovog softvera i postati, kako najavljuje ZEISS, još moćniji. Za korisnike su pripremili webinare čija će prva tri dana biti fokusirana na pojedine dijelove softvera.

Svaki dan korisnici mogu slušati predavanja naslovljena „Što je novoga u…“ u kojima će biti kratki uvod u pojedine softverske proizvode i pregled novih karakteristika. Potom, na pitanja korisnika odgovaraju stručnjaci. Uz to, na zahtjev korisnika Zeissovi će stručnjaci održavati i događanja Softverski trikovi, na kojima će pokazivati savjete i trikove za još efikasniji rad pomoću njihovih softvera, te, također na zahtjev, poučavanje o pojedinim inovacijama do dubine dovoljne da možete nove funkcije koristiti u svakodnevnom poslu – e-Učenje.

Ako već niste dobiti obavijest porukom e-pošte, prijaviti se na webinare možete na OVOJ POVEZNICI, a za redovito primanje najnovijih mjeriteljskih novosti iz tvrtke TOPOMATIKA, prijavite se OVDJE.

 


SVE NOVOSTI