TOPOMATIKA, precizno industrijsko 3D mjeriteljstvo

Topomatika postala dio #HandsOnMetrology, nove digitalne mreže za 3D skeniranje

Ručni laserski skener HOM T-SCAN hawk 2 skeniranje prirubnice cjevovoda

Mjerni sustavi na platformi #HandsOnMetrology

#HandsOnMetrology je nova platforma i globalna mreža za proizvođače i inovatore koju u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Albaniji zastupa Topomatika d.o.o.

#HandsOnMetrology postavlja nove standarde u optičkom 3D mjeriteljstvu. Kao predstavnik ove nove mreže za 3D skeniranje, Topomatika je kontakt za tvrtke u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Albaniji koje žele optimizirati svoje procese kontrole kvalitete s novim, najsuvremenijim 3D rješenjima tvrtke GOM i ZEISS.

Topomatika, kao dio globalne mreže #HandsOnMetrology, ponudit će GOM i ZEISS 3D rješenja za skeniranje koja će u potpunosti zadovoljiti potrebe kupaca i tržišta.

#HandsOnMetrology platforma usredotočena je na nove ručne 3D skenere ZEISS T-SCAN 10 i T-SCAN hawk, kao i na GOM-ov kompaktni 3D mjerni uređaj ATOS Q. Ove sustave karakterizira preciznost rezultata mjerenja i fleksibilnost upotrebe. Standardni industrijski softver GOM Inspect Suite koji dolazi sa sva tri sustava pruža vam podršku tijekom korištenja i analize podataka. Na stranici HandsOnMetrology.com pronaći ćete savjete, demonstracije mjernih procesa i video upute za softver GOM Inspect Suite. Web stranica vam pruža svu potrebnu podršku kako biste mogli započeti proces 3D skeniranja.

Topomatika je dio jedinstvene globalne mreže HandsOnMetrology. Ako želite znati više o mjernim sustavima koji su predstavljeni na platformi HandsOnMetrology, rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja i pomoći vam.


SVE NOVOSTI

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*

4 + three =