TOPOMATIKA, precizno industrijsko 3D mjeriteljstvo

GOM Software 2019 / 8. 2019.

GOM kontinuirano nastavlja daljnji razvoj svog softvera godišnjim novim izdanjem fokusiranim na potrebe korisnika. Zahvaljujući bliskoj suradnji sa korisnicima, softver razvijaju prema stvarnim zahtjevima iz prakse. Registrirane korisnike pozivamo da opsežno testiraju softver prije pokretanja. Možete koristiti besplatnu probnu verziju i podijeliti svoje komentare i prijedloge za poboljšanje na internom forumu.

Glavne značajke GOM softvera 2019

 

Smart Teach

Verzija 2019 nudi nove funkcije za automatizirane radne procese, koji su grupirani pod nazivom “Smart Teach”. Ako se CAD ili pojedini elementi promijene, “Smart Teach” automatski ažurira pozicije mjerenja. Osim toga, bolje je podržano postizanje stabilnog mjerenja u kraćem vremenu pomoću naprednih opcija prikaza statusa projekta. To je dodatno podržano uvođenjem predložaka skeniranja za dodjelu parametara, specifičnih za aplikaciju. Za složene ili sjajne površine koje zahtijevaju određeni kut mjerenja, ova poboljšanja značajno povećavaju učinkovitost.

 

Jedinstvena diljem svijeta metoda mjerenja “Virtual Clamping” – novi modul u GOM Inspect Professional

GOM uvodi novi modul u programskim paketima ATOS Professional i GOM Inspect Professional. Pomoću ovog modula, limovi i brizgani dijelovi mogu se virtualno stegnuti tako da se mogu mjeriti bez složenih naprava za stezanje. Moguće je izračunati njihovo stegnuto/montažno stanje pomoću inovativnog algoritma temeljenog na FEM analizi. Ova virtualna procedura stezanja potpuno je integrirana u GOMov radni postupak tako da možete nastaviti raditi s postojećim softverskim sučeljem.

 

GOM CT Professional – novi softver za industrijsku kompjutorsku tomografiju

Novi softver GOM CT Professional omogućuje rad sa GOM CT uređajem i pregled složenih dijelova. Podaci temeljeni na volumenu mogu se mjeriti i pregledavati jednostavnim postupkom, bez potrebe za dodatnim softverom. Sve površine – čak i unutarnje strukture – mogu se, na primjer, koristiti za analizu oblika i dimenzija ili nominalno-stvarne usporedbe. Rezultati kontrole mogu se vizualizirati u izvješćima pomoću snimaka, slika, tablica, dijagrama, teksta i grafike.
Trenutna GOM Software 2019 Beta verzija je sada dostupna za preuzimanje u GOM Service Area *. Videozapisi na web-u „What’s New GOM Software 2019“ * pruža detaljan uvid u određene funkcije softvera. U forumu „Preview – What’s New GOM Software 2019“ * korisnici mogu izravno dati povratne informacije o novim funkcijama. Možete raspravljati i razmjenjivati ​​iskustva s programerima softvera i drugim korisnicima.

(*) za registrirane korisnike sustava


SVE NOVOSTI