TOPOMATIKA, precizno industrijsko 3D mjeriteljstvo

IRT forum

Topmatika na IRT forumu
Topomatika na IRT forumu

Preuzmite svoj besplatni primjerak inspekcijskog programa GOM Inpect

(Molimo ispunite GOM-ov upitnik)

Na 9. Industrijskom forumu IRT 2017 u Portorožu, Slovenija, 5. i  6. 6. 2017. predstavit ćemo inovativne tehnologije poznatih svjetskih firmi GOM, GEOMAGIC, Hegewald & Peschke , KB Prüftechnik i VISION ENGINEERING,  koje zastupamo u regiji. Posjetite izložbeni prostor br. 3 TOPOMATIKA d.o.o. u sredini velike dvorane (odmah ispred prostora glavnog pokrovitelja) i pokazat ćemo vam sve što vas zanima o proizvodima u našoj ponudi. Zanteresiranima za naše proizvode možemo osigurati besplatne ulaznice.

Primjenu naših 3D tehnologija u procesima oblikovanja lima i određivanju krivulje granične deformabilnosti neophodne za optimizaciju alata prezentirat će Mihaela Volka iz Gorenje Orodjarna d.o.o.u izlaganju „Pomembnost določevanja materialnih lastnosti pločevin v orodjarstvu“ u dvorani 3, 6.6.2017. od 10:15 do 10:45.

Na zanimljivim primjerima iz industrijske prakse, naš stručni tim prikazat će primjenu automatiziranog 3D optičkog mjeriteljstva: „Praktični primjeri automatiziranog 3d optičkog mjeriteljstva u suvremenoj industrijskoj proizvodnji“ koje će izložiti Josip Kos iz Topomatike d.o.o. u dvorani 3, 6. 6. 2017. od 10:45 do 11:15.

TOPOMATIKA redovito izlaže na IRT forumu – forumu znanja i iskustva namijenjenom prikazu dostignuća, inovacija i inovativnih rješenja u industriji i za industriju, korištenju novih ideja, koncepata, metoda, tehnika i alata u industrijskom okruženju i prijenosa korisnih znanja iz znanosti u industriju. Tijekom dugogodišnjeg sudjelovanja na forumu brojnim sudionicima smo predstavili inovativne 3D tehnologije i primjere njihove primjene u industriji putem radova i izlaganja naših stručnjaka i naših partnera od kojih izdvajamo:

Pridružite nam se na najvećem industrijskom forumu za razmjenu znanja i iskustava!

Za sve informacije i prijave obratite se na: info@topomatika.hr ili +385 1 349 6010


SVE NOVOSTI

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža.
Postavke kolačića