TOPOMATIKA, precizno industrijsko 3D mjeriteljstvo

Besplatni GOM webinar / 19. 7. 2018.

webinar -situacije spajanja u procesima oblikovanja

Zatražite informacije o webinarima ili prijavama!

U mnogim industrijama za proizvodnju konačnog proizvoda osnovo je primarno oblikovanje, uključujući, primjerice, pješčani lijev ili injekcijsko prešanje.

Specifičnim postupcima, od sirovine koja je bez određenog oblika stvara se oblikovano čvrsto tijelo. Taj se proces često sastoji od nekoliko koraka od kojih svaki zahtjeva odgovarajuće alate.  Kod upotrebe alata prisutne su situacije sklapanja, kao kod pješčanih kalupa i odljevaka.

Da bi postigli visoki standard kvalitete konačnog proizvoda, potrebna je mjeriteljska analiza procesnog lanca, ne samo usporedba pojedinih dijelova s njihovim ishodišnim podacima već i analiza montiranih sklopova s drugim dijelovima.

Na webinaru “How to Master Assembly Situations in Primary Shaping Processes” održanom na njemačkom i engleskom jeziku 19. srpnja 2018., u 9:00, 13:00. 17:00 sati, GOM je pokazao kako analizirati montirane sklopove više dijelova u primarnom postupku oblikovanja pomoću GOM softvera.  Obrađene su sljedeće teme:

  • tipični nedostaci u primarnim postupcima oblikovanja
  • evaluacija više dijelova u jednoj projektnoj datoteci
  • međusobno poravnavanje različitih dijelova
  • digitalni sklop
  • analiziranje zračnosti između različitih dijelova

Pogledajte snimku webinara na engleskom:

Sudjelovanje na webinarima je besplatno, dovoljno se prijaviti u web browseru koji podržava JAVA programski jezik i otvoriti link u 9:00, 13:00 ili 17:00 sati. Registracija je moguća do jedan sat prije početka webinara. Potvrdu o prijavi i link na kojem možete pogledati webinar dobit ćete e-mailom. Također će vam stići i besplatna prezentacija koja prati webinar.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na

digitalizacija@topomatika.hr

Za sve informacije i prijave obratite se na: info@topomatika.hr ili +385 1 349 6010


SVE NOVOSTI