TOPOMATIKA, precizno industrijsko 3D mjeriteljstvo

GOM Digital Days 2020

Registrirajte se i sudjelujte:

GOM Digital Days 2020

Pratite inovacije iz GOM-a – Digitalno lansiranje novih 3D mjernih sustava

 

Utorak je Digitalni dan! GOM predstavlja nove proizvode online!

GOM Digital Days pomiču granice: svakog utorka u svibnju 2020., GOM predstavlja najnovija rješenja za optičko 3D mjeriteljstvo.

Proizvodi se kontinuirano razvijaju u skladu s potrebama kupaca i podržavaju širok spektar industrija koje koriste optičku 3D metrologiju.

Uživajte u novom, kompaktnom i moćnom 3D mjernom sustavu! Iskusite jednostavnu automatizaciju i nove značajke GOM Software 2020.

Registrirajte se sada da biste bili informirani o novim proizvodima u narednim tjednima!

Serija Digital Days započinje demonstriranjem novog, kompaktnog i moćnog 3D mjernog sustava. Prezentacije obuhvaćaju sve osnovnog uvoda u automatizaciju do novih značajki GOM softvera.  Korisnici i zainteresirani za informiranje o novim rješenjima  mjerne tehnologije, mogu se izravno registrirati putem https://www.gom.com/goto/sz38

5. 5. 2020.

ATOS Q

Novi, kompaktni 3D mjerni sustav za složene inspekcijske zadatke objedinjuje ono što kupci cijene u vezi s našom ATOS tehnologijom: ekstremna brzina, fleksibilna upotreba i vrlo precizni rezultati.

 

12. 5. 2020

Automatizirano 3D mjeriteljstvo

GOM predstavlja novi GOM ScanCobot s robotom, kao mobilnu mjernu stanicu za laki početak automatizirane 3D metrologije, i nudi pogled na integrirana proizvodna mjerna rješenja.

 

19. 5. 2020.

GOM Inspect Suite 2020

GOM Inspect pretvara se u softversku platformu: novi standardni softver za 3D inspekciju i evaluaciju sada objedinjuje sve varijante softvera GOM Inspect na jednoj platformi kako bi još bolje i brže podržao vaše evaluacijske zadatke. GOM nastavlja i ove godine s novim značajkama i poboljšanjem postojećih aplikacija, među ostalima za automobilsku i zrakoplovnu industriju, kao i za inspekciju volumena podataka.

 

26. 5. 2020.

Dodatne  značajke GOM Inspect Suite 2020

GOM je razvio inovativno softversko rješenje i univerzalni pneumatski uređaj s ogromnim potencijalom uštede u stezanju dijelova.
Učinkovito rješenje za inspekciju, koje GOM Inspect  nudi  i za površine, zadivilo je već mnoge kupce.
GOM Inspek Suite bit će dostupan od ljeta 2020. godine.

 

Digital Demos

U pojedinačnim sesijama uživo, stručnjaci za mjeriteljstvo zainteresiranima će predstaviti GOM-ove sustave. Ovisno o branši, zainteresirani korisnici biraju vlastite komponente ili dio prezentacije, koji potom stručnjaci GOM-a analiziraju online – uživo u mjernom sustavu. Termini za Digital Demos mogu se dogovoriti online na https://www.gom.com/goto/kedx.


SVE NOVOSTI