TOPOMATIKA, precizno industrijsko 3D mjeriteljstvo

BIAM 2018

ATOS ScanBox serije 5 za automatizirano mjeriteljstvo

Na međunarodnom sajmu alata i alatnih strojeva BIAM 2018 na Zagrebačkom Velesajmu predstavili smo novitete iz svijeta optičkog mjeriteljstva. Na preko 200 kvadratnih metara izložbenog prostora s partnerima iz 3D Grupe predstavili smo i druge najnovije 3D tehnologije. Od izložaka tvrtke TOPOMATIKA izdvojili bismo ATOS ScanBox 5120 koji je po prvi puta predstavljen u Hrvatskoj i najveća je instalirana automatizirana mjerna ćelija u Hrvatskoj.
Uz ATOS ScanBox 5120 predstavili smo novi mjerni sustav njemačkog proizvođača GOM GmbH ATOS Capsule, 3D skener za industrijska postrojenja. Odlikuju ga u potpunosti zatvoreno kućište koje ga čini otpornim na prskanje i prašinu, te pomaže internom sustavu za održavanje stalne temperature, bez obzira na promjene temperature u okolini, kako bi osigurao što veću ponovljivost u promjenjivim uvjetima rada.

Ostali izlošci uključuju:

te od partnera iz 3D Grupe:

  • Fortus 450mc industrijski 3D printer FDM tehnologijom
  • EOS M290 3D printer za metal
  • EOS Formiga P110 3D printer za plastiku
  • AgieCharilles CUT P 550 mašina za eroziju žicom
  • Zortrax 3D printere

Ukoliko nas niste uspjeli posjetiti na sajmu BIAM u Zagrebu, uvijek nas možete posjetiti u najopremljenijem mjernom laboratoriju u ovom djelu Europe na adresi Industrijska ulica 3, Novaki HR-10431, Sveta Nedelja, Zagreb.
Za posjet našem mjernom laboratoriju obratite se na info@topomatika.hr


SVE NOVOSTI